Menu
Herbronnen in de Vlaamse Ardennen

ONZE KAMERS

Het hotel biedt 22 comfortabele slaapplaatsen verdeeld over 9 charmante kamers, elk met eigen badkamer met toilet en douche of bad. We onderscheiden de oorspronkelijke hoeve met 4 kamers in landelijke stijl en de later gerenoveerde schuur met 5 kamers in iets modernere stijl. Kamers in de hoeve beschikken over bedden van Zwitsers design en fabricage: het Huesler Nest, een slaapconcept, gebaseerd op uitsluitend natuurlijke materialen en hout, zonder gebruik van metaal. Kamers in de schuur beschikken over boxsprings.

De kamers bevinden zich op de 1e verdieping, behalve 1 kamer op het gelijkvloers met A+ toegankelijkheidslabel.

Alle kamers hebben minstens 2 single bedden, een eigen badkamer met bad of douche en douchegel en shampoo, haardroger, tv, wifi, telefoon en bureau. Familiekamer Koekoek telt ook nog een stapelbed. In kamer Merel bevindt zich bovendien ook een 2-persoons slaapbank.

Het hotel is een volledig rookvrij gebouw. Huisdieren zijn enkel toegelaten in kamer Roodstaart en uitsluitend in de hotelformule.

Beschikbaarheid en reservatie

Standaard kamer Bekijk kamers Superior kamer Bekijk kamers Familiekamer Bekijk kamers A+ toegankelijke kamer Bekijk kamers

Gezellige bibliotheek, schitterende sterrenkijker, mooie omgeving, superonttbijt, Het kleine salon met het haardvuur is heerlijk.

RESERVEER NU

Contacteer ons voor meer informatie over de beschikbaarheid of mogelijkheden.

Contact Reserveren